17 °C Antwerpen, BE
zondag 26 juni 2022
17 °C Antwerpen, BE
zondag 26 juni 2022

Uma uit ‘De Mol’: “Daar krijg ik koude rillingen van”

Play4

Net zoals ze in het programma ‘De Mol’ als vrije ziel te zien was, zet Uma zichzelf niet graag vast. Ze houdt niet van vaste stramienen of van vastgelegde gewoontes. Ze vertelt er meer over aan Humo.

Nadat ze van de schoolbanken kwam, wist ze niet goed welke richting te geven aan haar leven. Ze genoot vooral van haar eigen ding te doen, en van reizen.

“Ik ben het echte leven altijd blijven uitstellen. Een jaar op reis met een vriendin, vervolgens een jaar in de horeca werken, en dan weer een grote reis”, begint ze haar verhaal.

Aan het einde van haar humaniora was ze het liefst van al gewoon op reis vertrokken, maar dat was tegen de zin van haar ouders. Die wilden dat ze eerst een opleiding volgde, maar ik had nog geen idee wat ik wou doen.”

Ze beschouwt haar vrijheid als één van de belangrijkste dingen in haar leven. “Ik zet mezelf niet graag vast. Vroeger moest iedereen hetzelfde stramien volgen: vaste job, huisje, tuintje, kindje. Daar krijg ik koude rillingen van. Ik sta nu twee jaar voor de klas, maar als ik morgen piloot wil worden, dan ga ik daarvoor”, zegt ze besluitvol. 

Showbizznieuws 24/7