1 °C Antwerpen, BE
maandag 23 januari 2023
1 °C Antwerpen, BE
maandag 23 januari 2023

Tom Waes: “Ik wil al die verloren tijd inhalen”

Tom Waes: “Ik wil al die verloren tijd inhalen”

Foto: VRT

Het lukt hem aardig

2022 was een woelig jaar voor presentator Tom Waes. Zijn relatie strandde na 18 jaar en zijn loon lekte uit op het internet. Twee gebeurtenissen die je toch het liefst van al probeert te vermijden.

Maar het gaat terug goed met Tom Waes en hij lijkt vrede genomen te hebben met de breuk. “Nu gaat het terug goed met mij, dat was een jaar geleden toch wel anders. Het einde van een lange relatie is niet makkelijk. Het is een woelig jaar geweest waarin ik mezelf stukje bij beetje opnieuw heb ontdekt. Ik kan weer zeggen: ‘Dit ben ik.’”, zegt Tom in Humo.

Tom probeert zich weer te concentreren op wat er echt toe doet en wat echt belangrijk is voor hem. Hij vindt het een stuk eenvoudiger om als single-man terug zijn eigen pad te gaan bewandelen.

“Ik merk dat ik nu heel hard neig naar verloren tijd met ouders en vrienden inhalen. Mijn broer heeft me nog nooit zoveel gezien als nu. Ik zat gisteren bij mijn ouders en ze zeiden me: ‘Je bent veranderd, jongen.’ Ik ben een rustiger mens geworden.”

Tom heeft altijd meer tijd willen doorbrengen met zijn ouders en eindelijk heeft hij daar de tijd voor gevonden. “Ik zie mijn ouders pakweg tien keer per jaar. Mijn papa is nu 84. Als hij nog vijf jaar leeft, dan mag ik hem nog vijftig keer zien. Vijftig!”

Showbizznieuws 24/7