16 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
16 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Tom Waes heeft een gouden tip voor zijn kinderen: “wacht daar nog maar eventjes mee”

Foto: VRT

Tom Waes is vanaf 21 november weer te zien in ‘Undercover’ en ‘Reizen Waes’ en ook zijn agenda voor 2022 staat goed vol. Toch probeert hij altijd tijd vrij te maken voor zijn kinderen. Hoewel die het huis al uit zijn, ziet hij hen nog regelmatig.

“Ik ben er altijd voor hen geweest. Van liefdesverdriet tot hoe stel ik een sollicitatiebrief op. Dat is fijn. Hoe dichter je bij je kinderen staat, hoe beter je hen kan begeleiden”, zegt Tom in Story. Tom vult daarbij aan met een goede raad die hij hen nog wil meegeven. “Je moet hard werken in het leven, want pas zo komen er nieuwe opportuniteiten op je pad. Mijn kinderen hebben nooit stilgezeten. Ze hebben altijd vakantiejobs gedaan.”

Maar boven dat heeft Tom nog een belangrijke raad voor zijn kinderen. “Ze mogen nog eventjes wachten met kinderen. Ik heb nu toch nog geen tijd voor kleinkinderen”, lacht Tom. Hij is er in ieder geval gerust op. “Ze willen eerst aan hun carrière werken en dan een gezin stichten. Ik was 28 toen ik mijn dochter kreeg, die van ons gaan langer wachten. Daar ben ik zeker van.”

Showbizznieuws 24/7