19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 juli 2021
19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 juli 2021

Tom De Cock: “ik ben te laat beginnen te genieten van het leven”

Foto: VRT

Tom De Cock weet goed welke waarden hij Jasmijn, zijn adoptiedochter van zes wil meegeven: “Naast beleefdheid, respect en dankbaarheid hameren wij vooral op mooi taalgebruik. En vinden we het belangrijk dat ze veel zelfvertrouwen kan kweken, dat ze geharnast haar mannetje leert staan”, vertelt de radiopresentator hoe hij en zijn echtgenoot Maarten Jasmijn opvoeden.

“Ik was zelf een teruggetrokken kind, bang voor wat anderen van mij dachten. Jasmijn moet weten dat ze het recht hee­ om hier te staan en gehoord te worden. Altijd met een soort zachtheid, maar zeker niet té zacht”, aldus Tom De Cock in Story.

Tom De Cock onthult in Story ook welke levenslessen hij zelf meekreeg van zijn ouders: “Wie goed doet, goed ontmoet. En dat je voor je dromen moet gaan. Door hard te werken raak je altijd ergens in het leven”, klinkt het bij Tom De Cock.

“Ik heb voor mezelf wel het gevoel dat ik te lang erg zoekende ben geweest. Ik ben te laat beginnen te genieten van het leven”, maakt Tom De Cock een eerlijke analyse van zijn eigen leven in Story.

Showbizznieuws 24/7