18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022

Tine Priem: “Wij denken liever eerst aan onszelf

Foto: VRT

In ‘de VRT-soap ‘Thuis’ vormt actrice Tine Priem al eventjes een schermkoppel met haar collega Christophe Haddad. Twee weken geleden konden de fans zien hoe de twee voor de serie in het huwelijksbootje traden met elkaar.

In het echte leven is ze samen met haar man Tom, met wie ze al twee jaar getrouwd is. Het koppel heeft geen kinderen samen, en dat is volgens Tine voorlopig een bewuste keuze.

Ze sluiten niet uit dat er ooit kindjes van komen, maar zijn er momenteel nog niet aan toe. “We hebben het goed samen en op dit moment hoeven kinderen niet”, klinkt het. “We willen graag nog de wereld rondreizen. Zo trekken we in juli naar Cuba. Maar alles is bespreekbaar als een van ons beiden toch kinderen zou willen.”

Volgens haar laten ze zich niet leiden door de druk van vrienden en familie. “Wij denken liever eerst aan onszelf. We gaan geen kinderen op de wereld zetten omdat het op onze leeftijd van ons verwacht wordt”, zegt Tine besluitvol.

Haar broers en vrienden hebben kinderen die Tine erg graag ziet. Ze bevindt zich naar eigen zeggen op dat vlak in een luxepositie. “Ik kan tijd met hen doorbrengen wanneer ik dat wil, maar aan het einde van de dag laat ik ze ook weer achter”, lacht ze.

Showbizznieuws 24/7