18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022

Tine Embrechts: “hij vindt dat erg moeilijk”

Foto: VTM

Tine Embrechts is altijd al heel erg trots geweest op haar kinderen, maar de laatste tijd straalt ze nog net iets harder omwille van wat haar zoon Oscar allemaal aan het verwezenlijken is. Onder de artiestennaam OSKI lanceerde hij zopas zijn allereerste EP en mama Tine glundert van trots.

Omdat Tine haar zoon graag volledig alleen in de spotlights wil laten staan en niet als ‘zoon van’ geven de twee zelden samen interviews. Maar voor Dag Allemaal maken ze een uitzondering.

“Ik weet dat Oscar het moeilijk vindt om de zoveelste keer te moeten horen dat hij alle kansen krijgt omdat hij ‘de zoon van’ is. Daar is Oscar echt redelijk allergisch voor. We hebben ook een totaal ander publiek. Maar ik hoop dat er snel een tijd komt dat ze mij ‘de mama van Oski’ noemen. Ik ben er klaar voor, neem maar over!”

En ook Oscar staat te trappelen om zijn eigen carrière uit te bouwen. Maar hij begrijpt dat hij wel nog even ‘zoon van’ zal genoemd worden. “De link met mama werd al snel gelegd toen ik zeven jaar geleden deelnam aan ‘The Voice Kids’, omdat ze kwam supporteren.”

Maar daar mag dus voor Oscar en Tine snel verandering in komen. “Nu ik zelfstandig aan mijn muzikale project bouw, kunnen mensen zien dat mama daar toch niet voor zoveel tussen zit.”

Showbizznieuws 24/7