10 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
10 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Thuis-actrice Tine Priem: “Vroeg of laat komt er een kink in de kabel”

Foto: VRT

Fans van de VRT-soap ‘Thuis’ konden zich onlangs opmaken voor een sprookjeshuwelijk tussen schoonheidsspecialiste Tamara en haar partner Bob. De twee traden donderdag op het kleine scherm in het huwelijk en dat roept mooie herinneringen op aan Tine Priem’s eigen trouwdag. We lezen er meer over in Story.

Voor veel fans komt het huwelijk als een welkome verademing. Tamara en Bob zijn al enige tijd een koppel en hebben in de reeks samen een kindje. Een trouwfeest was dus aan de orde.

“Ze zijn een mooi voorbeeld van hoe je als koppel moeilijke periodes kan overwinnen. Ze trouwen met het idee om eeuwig samen te blijven en een gelukkig gezin te vormen met hun zoontje Leo”, vertelt Tine. 

Echte fans kunnen aanstaande zondag de hele plechtigheid opnieuw meemaken op de abdijsite van Herkenrode in Hasselt. Daar treedt het soapkoppel opnieuw in het huwelijk, met alles erop en eraan.

Toch tempert Tine de verwachtingen rond het slagen van het soaphuwelijk. “Ik hoop van wel, maar je weet het natuurlijk nooit helemaal zeker. In ‘Thuis’ horen er altijd drama’s bij. Vroeg of laat zal er wellicht toch een kink in de kabel komen”, lacht ze.

Showbizznieuws 24/7