7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Thomas Van Goethem: “Zo breng je je het verst in het leven”

Thomas Van Goethem: “Zo breng je je het verst in het leven”

Foto: Showbizznieuws247

Hij probeert nuchter te blijven

Zonder een man als Thomas Van Goethem, en zijn hele team, hadden we nooit kennis kunnen maken met Camille Dhont, Pommelien Thijs, Maksim Stojanac, Francisco Schuster en alle andere talenten van ‘#LikeMe’.

Nu ‘#LikeMe’ op zijn einde loopt, moet Thomas op zoek naar een nieuw project. Hij heeft al wel wat ideetjes neergeschreven staan, maar het is nog maar de vraag of ze het succes van ‘#LikeMe’ zullen kunnen evenaren. Thomas blijft er erg bescheiden onder.

“Naar mijn gevoel brengt nuchterheid je het verst in’t leven. Mijn bedrijf is langzaam aan het groeien, er komen steeds goeie krachten bij”, klinkt het in Dag Allemaal.

Thomas heeft het soms moeilijk met leren loslaten en dat beseft hij zelf ook. En na een voorval 4 jaar geleden is ook zijn vertrouwen erg beschadigd.

“Ik heb het moeilijk om mensen te vertrouwen na wat er vier jaar geleden is gebeurd met mijn vorige zakenpartner. Ik vertrouwde hem blindelings en ik was niet alleen. Het gaat overigens nog verder dan dat. In de nasleep van die zaak deden mensen mij het voorstel om mijn bedrijf over te nemen, omdat ze dachten dat ik het in mijn eentje niet zou redden. Dat heeft mij toen veel kracht gegeven, ik beschouwde het als een compliment.”

Showbizznieuws 24/7