8 °C Antwerpen, BE
zondag 19 maart 2023
8 °C Antwerpen, BE
zondag 19 maart 2023

Thomas Van Goethem: “Dat wens je niemand toe”

Thomas Van Goethem: “Dat wens je niemand toe”

Foto: Showbizznieuws247

De verhaallijn leunt dicht aan de realiteit

Het vierde en allerlaatste seizoen van ‘#LikeMe’ loopt momenteel op Ketnet. Daarin spelen niet alleen Caro, Vince, Camille, enz een belangrijk rol, ook de rol van Hugo Sigal zal belangrijk zijn.

Thomas Van Goethem, het brein achter de reeks, beloofd veel emotionele momenten in het nieuwe seizoen. Maar hij beloofd ook een verhaallijn die behoorlijk pittig zou kunnen zijn voor Hugo om te zien.

“Nicole was er altijd bij op de set, zij was een deel van de ‘#LikeMe’-familie. De verhaallijn van Hugo zou weleens dichter bij de realiteit kunnen komen dan we gedacht hadden… Voor Hugo was het een heftig parcours met een verschrikkelijk einde dat je niemand toewenst”, zegt Thomas in Dag Allemaal.

Thomas is een goede vriend van Hugo en kan vertellen dat het ondertussen al wat beter gaat met Hugo. Hij lijkt het verdriet een plaats te kunnen geven en hij lijkt weer op de goede weg te zijn.

“Maar hoe bruut ook – en ik zeg dit met het grootste respect – als op het einde de pijn en het verdriet wat weggeëbd zijn, moeten we ons misschien afvragen wat erger is: één keer afscheid moeten nemen of verschillende kleine adieus over een lange periode gespreid? Het was ook de grootste wens van Nicole, om zeker niet als een plantje in een hoek weg te kwijnen.”

Showbizznieuws 24/7