7 °C Antwerpen, BE
zondag 15 januari 2023
7 °C Antwerpen, BE
zondag 15 januari 2023

Thomas Van Goethem: “Dat gaat soms ten koste van mijn relatie”

Thomas Van Goethem: “Dat gaat soms ten koste van mijn relatie”

Foto: Showbizznieuws247

Hij heeft alles over voor zijn job

Er was een tijd dat Thomas Van Goethem zelf iets meer op de voorgrond stond. Nu is hij de drijvende kracht van Fabric Magic en is hij vooral achter de schermen druk aan het werk.

“Mijn bedrijf betekent enorm veel voor mij. Ik ben met Fabric Magic getrouwd. Vaak ten kosten van mijn vriend. En toch is hij gebleven, al was dat soms met gezucht en geklaag”, lacht Thomas in Dag Allemaal.

Thomas heeft er de voorbije jaren al veel mooie momenten opzitten, en ook al ging het niet altijd makkelijk, hij en zijn team sloegen zich er overal door. In Dag Allemaal blikt hij terug op één van de hoogtepunten van vier jaar ‘#LikeMe’. Dat kwam er nadat zijn zakenpartner werd beschuldigd van zedenfeiten met minderjarigen.

“Het weekend nadat de bal in die kwalijke zaak aan het rollen gingen, stonden wij in de Lotto Arena met ‘#LikeMe’. Ik had een week niet geslapen omdat ik zo hard aan die show had gewerkt en wakker lag van wat er gebeurd was. Toen ik uit de backstage kwam, had ik m’n kap opgezet omdat ik me schaamde voor wat m’n toenmalige zakenpartner had uitgespookt in zijn verleden.”

En toen kwam er een ontmoeting die alles deed veranderen. “Terwijl ik naar de zaal liep, zag ik ineens twee voetjes. Toen ik opkeek, stond daar een meisje verkleed als Caro. Toen zij ‘Hallo’ zei, schoot mijn gemoed voel. Ik keek naar de zaal die gevuld was met kleine Caro’tje en Camille’kes en voor het eerst begreep ik hoe groot de impact van de reeks was.”

Showbizznieuws 24/7