4 °C Antwerpen, BE
woensdag 7 april 2021
4 °C Antwerpen, BE
woensdag 7 april 2021

Sven uit ‘Blind Getrouwd’: ‘ik heb die kans niet gekregen en dat voelt bitter aan’

Sven Soetens uit Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Het heeft niet mogen zijn voor Sven en Veerle uit ‘Blind Getrouwd’. In het begin van het seizoen had het koppel de primeur om het oudste koppel te zijn dat ooit heeft meegedaan en helaas is daar nu een extra titel bijgekomen. Want voor het eerst haalt een koppel het beslissingsmoment op het einde van het seizoen niet. Veerle trekt er vervroegd de stekker uit.

En dat vindt vooral Sven jammer, laat hij weten in het weekblad ‘Dag Allemaal’. “Ik heb geprobeerd om er een fijne tijd van te maken”, getuigt hij, “dat was mijn doelstelling. Ik had die beslissing van Veerle allerminst verwacht.”

Dat dit huwelijk geen lang leve beschoren was, had mening kijker al wel gezien. Maar dat het op zo’n manier is moeten eindigen, beroert toch de gemoederen. “Ik wou op zijn minst de kans krijgen om zeg te doen tijdens het beslissingsmoment”, vult Sven nog aan in het weekblad, “Ik had een nauwkeurig uitgebalanceerde speech voorbereid waar ik ‘Blind Getrouwd’ mee wilde afsluiten. Die kans heb ik niet gekregen. Dat voelt bitter aan”, aldus Sven.

Showbizznieuws 24/7