6 °C Antwerpen, BE
donderdag 16 maart 2023
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 16 maart 2023

Stephanie Planckaert: “Mij ga je niet horen klagen”

Stephanie Planckaert
Foto: DPG Media

Stephanie Planckaert, de dochter van Eddy Planckaert en Christa is een natuurlijke schoonheid. Keer op keer komt ze stralend voor de dag en dat straalt ze ook af op haar dochter Iluna. Samen kregen ze de kans om een eigen make-upbox te ontwerpen, geschikt voor elke vrouw die houdt van natuurlijke producten.

De Planckaertdochter is behoorlijk tevreden met hoe ze eruit ziet en dat moet ook vindt ze. “Voor mij is alles goed. Je kan jezelf tenslotte over elk lichaamsdeel een complex aanpraten, maar aan zelfdestructieve gedachten, daar doe ik niet aan mee”, zegt ze in Primo.

Voor Stephanie is het belangrijk dat ze zichzelf goed in haar vel voelt, want alleen zo kunnen haar dochters zichzelf ook mooi voelen. “Als je wil dat je dochters zichzelf mooi voelen, dan start dat als moeder bij jezelf. Mij ga je dus niet horen klagen.”

Ondanks dat Stephanie er altijd goed probeert uit te zien, is ze nog altijd erg gecharmeerd wanneer haar man Christopher haar een complimentje heeft. Dat geeft haar heel veel zelfvertrouwen.

“Ik ben ook van mening dat een gebrek aan zelfvertrouwen aan jezelf ligt. De oorzaak moet je bij de kern aanpakken. Mijn ervaring is dat het probleem zelf vaak niet het probleem is. Het probleem is hoe je naar het probleem ijkt. Dat moet je aanpakken.”

Showbizznieuws 24/7