6 °C Antwerpen, BE
donderdag 16 maart 2023
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 16 maart 2023

Stephanie Planckaert: “Het was gewoon een goeie deal”

Stephanie Planckaert: “Het was gewoon een goeie deal”

Foto: VRT

Binnenkort wordt de kasteelhoeve van de Planckaerts verkocht. De kogel is door de kerk en het was geen eenvoudige keuze voor de familie. Daar tegenover staan heel wat nieuwe en frisse ideeën die ze graag willen uitvoeren in Frankrijk.

Maar definitief verhuizen naar Frankrijk, dat zijn Stephanie en Christopher nog altijd niet van plan. Zij hebben het huis van Christophers ouders in Transine gekocht. Het dorpje ligt op zo’n 20 kilometer van waar ze nu wonen.

“De gelegenheid deed zich gewoon voor, het was een goeie deal en wij zijn nogal snelle beslisser”, vertelt Stephanie aan Dag Allemaal. “Ik heb heel graag in Rochefort gewoond. Het is een prachtig huis en onze kinderen zijn er opgegroeid. Maar wij kennen de mensen goed die ons huis hebben gekocht, dus we gaan er zeker nog over de vloer komen.”

De kinderen van het gezin zijn het allerbelangrijkste voor Stephanie en Christopher en ze willen alleen het beste voor hen. Dat ze zich nu naar Iluna moeten aanpassen, die naar haar laatste jaar middelbaar gaat, dat is voor hen een kleine moeite.

“We gaan nu kijken of het haalbaar is voor Iluna om een combinatie te doen tussen online onderwijs en gewoon naar school gaan. Als dat niet zo is, is dat ook niet erg. Dan doet ze gewoon een heel jaar in Frankrijk of België en passen wij ons aan. Hun welzijn komt altijd op de eerste plaats. Het jaar daarop gaat ze naar de unief en kan ze op kot. Dan zijn wij ook wat vrijer.”

Showbizznieuws 24/7