3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 april 2021
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 april 2021

Staf Coppens met gezin in Zweden: “wij komen nooit meer terug”

Foto: VTM

Gisterenavond kon Vlaanderen voor het eerst Staf Coppens en zijn gezin volgen op weg naar Zweden in ‘Camping Coppens’ op VTM. Coppens en zijn vrouw Monique gingen niet over één nacht ijs om die beslissing te nemen. “We hebben de voorbije jaren campings bekeken in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg en daar waren best wel pareltjes bij”, vertelt de Nederlandse in een interview met HLN.be, “maar toen we zagen dat Camp Grinsby te koop stond, in het zuidwesten van Zweden, hebben we een versnelling hoger geschakeld.”

De verhuis naar Zweden bracht het koppel dichter bij elkaar. “Het grootste gevaar voor onze relatie, is routine. Dit avontuur heeft ons alleen maar dichter bij elkaar gebracht”, zegt Staf overtuigend.

Het koppel ziet zichzelf niet onmiddellijk terugkeren naar Vlaanderen. ““Zeg nooit nooit,” vertelt Coppens in Het Laatste Nieuws, “maar op dit moment voelt dit toch als iets definitiefs. Aan de andere kant: het avontuur lonkt altijd. Schiet me niet dood als we over tien jaar een café openen in Costa Rica,” lacht hij.

Showbizznieuws 24/7