15 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 september 2022
15 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 september 2022

Sean Dhondt: “dat is mijn grootste angst…”

Foto: DPG Media

Als artiest en presentator is een goed gehoor onontbeerlijk. Dat vindt ook Sean Dhondt. Hij vertelt in Goesting, een weekendbijlage van Het Belang Van Limburg, wat meer over zijn grootste angst.

De 38-jarige zanger is te zien in de nieuwste ‘Ketnet Musical’ als Jeroom, de rechterhand van de koning. Waar hij voordien enkel zong en presenteerde, gooit hij het nu over een andere boeg.

Muziek speelt al zijn hele leven een centrale rol bij Sean. Als kleine jongen die opgroeide bij ouders die zelf in een band speelden, is dat natuurlijk niet zo moeilijk. 

In zijn humaniora speelde Sean in een metalbandje op school. Omdat hij zich te cool voelde om oordopjes te dragen tijdens de repetities en optredens, kreeg hij last van tinnitus. 

“Toen is die constante fluit- en pieptoon begonnen en is het niet meer weg gegaan. Mijn grootste angst is om doof te worden. Echt, ik sterf nog liever dan mijn gehoor te verliezen. Nu draag ik wel correcte gehoorbescherming en sta ik niet meer vooraan bij concerten”, zegt een geleerde Sean.

Showbizznieuws 24/7