-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023
-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023

Sarah Puttemans: “Dat zal heel heftig worden”

Viktor Verhulst

Sarah Puttemans mag zich sinds oktober 2020 de vriendin van Viktor Verhulst noemen. Zij wist de knappe zoon van Gert Verhulst aan de haak te slaan en de twee zijn erg gelukkig samen. Op een kleine discussie na, maken de twee nooit ruzie.

Maar samenwonen, dat is nog een stapje te ver. Dat zijn toekomstplannen. “Ooit komt er wel een moment dat we samen een huis kopen, maar we vinden het nu fijn om rustig op te bouwen. In de week verblijf ik nu soms ook al bij Viktor”, glimlacht Sarah in Dag Allemaal.

De komende zeven weken worden een ware beproeving voor het koppel, want dan zit Viktor op Gran Canaria voor de opnames van ‘Love Island’. “Het zal heftig zijn om elkaar zo lang niet te zien. Ik heb het er lastig mee, maar ik ga hem ginder wel een keertje opzoeken.”

De twee zijn bijna twee jaar samen, maar tot nu toe is Sarah altijd uit de spotlights gebleven. Een bewuste keuze zo blijkt.

“We denken dat dat het gezondste is voor onze relatie, ook al kreeg ik massa’s positieve reacties toen ik het destijds dan toch bekendmaakte. Wat wij doen als koppel is privé, we willen dat niet op straat gooien.”

Showbizznieuws 24/7