14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Sandra Bekkari maakt zich zorgen: “het begint door te wegen”

Foto: VTM

Sandra Bekkari houdt altijd een warm pleidooi voor optimisme, maar dat weerhoudt haar er niet van om stil te staan bij de problemen waarmee we allemaal geconfronteerd worden in deze coronacrisis. Vooral de jeugd heeft het moeilijk, ondervindt Bekkari ook aan den lijve.

“Ik kan niet ontkennen dat het allemaal toch wat begint door te wegen bij de kinderen”, schrijft Sandra Bekkari in haar wekelijkse column in Story. Zo had Jozefien examens in Flanders Expo wat voor extra stress zorgde en in haar lesvrije week zou ze moeten ontspannen, maar veel mogelijkheden zijn er niet meteen…

Jozefien zit in haar laatste jaar en van het kotleven genieten kan nu toch even wat minder. “Hopelijk kan de proclamatie straks wel doorgaan in ietwat normale omstandigheden, en kan ze achteraf samen met vrienden en vriendinnen op een toffe manier afscheid nemen van het studentenleven”, schrijft mama Sandra.

En de jongste dochter Anna viert eind maart haar zestiende verjaardag. Maar zal dat een sweet sixteen worden of eerder een bittersweet sixteen? Hopelijk kan ze haar verjaardag vieren met de vriendenkliek, maar dat is voorlopig afwachten, beseft Sandra Bekkari.

Showbizznieuws 24/7