15 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 juni 2022
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 juni 2022

Sam Gooris over wat hem gelukkig maakt: “daar heb ik geen nood aan”

Sam Gooris en Kelly Pfaff
Foto: DPG Media

Sam Gooris geniet volop van het leven en van zijn carrière. Ieder weekend staat hij wel ergens in Vlaanderen op een podium en geniet hij ervan om mensen blij te maken. Naast zijn optredens maakt Sam ook veel tijd vrij voor zijn familie en vrienden.

Op maandagavond is er gezinsavond waarbij ze met de hele familie Gooris allemaal gezellig aan tafel gaan zitten om te eten en te praten. Nadien is er ook nog tijd voor zijn vrienden. “Met de copains op café gaan om te biljarten. Dat gebeurt op maandag, na ons gezinsetentje, of op donderdag. Het hangt er een beetje van af. Ik geniet daarvan.”

Sam geniet van het afspreken met vrienden en beseft dat ze heel belangrijk zijn in het leven. “De maten zijn heel belangrijk. En zo’n avond op café gaan, dat is niets spectaculairs, maar het zijn zulke dingen die me gelukkig maken, die het leven de moeite waard maken. Mensen gaan het soms veel te ver zoeken. Ik hoef geen spectaculaire hobby’s te hebben of kicks te beleven om gelukkig door het leven te stappen”, vertelt Sam in Primo.

Showbizznieuws 24/7