8 °C Antwerpen, BE
maandag 3 oktober 2022
8 °C Antwerpen, BE
maandag 3 oktober 2022

Sam De Bruyn: “ik zie dit als een experimentele fase”

Foto: Jan De Meuleneir/Photonews ***

Sam De Bruyn keert na zes jaar terug naar Studio Brussel. Al ziet de presentator dat niet meteen als een grote verrassing: “Ik ben altijd contact blijven houden met ex-collega’s daar”, bekent Sam in Story.

Spijt dat hij in 2015 Studio Brussel omruilde voor Qmusic heeft de presentator echter niet: “Ik heb nooit ergens spijt van. Zes jaar geleden kreeg ik een geweldige kans om iets leuks te gaan doen bij Qmusic, en dat heb ik met veel liefde en plezier gedaan”, benadrukt Sam De Bruyn in Story.

“Nu was het moment aangebroken om daar weg te gaan en is Studio Brussel daar heel toevallig tussen gefietst. Nu, voor alle duidelijkheid: dit is geen comeback. Ik ben gewoon mijn hobby aan het uitoefenen, die toevallig ook ooit mijn beroep was.”

Sam De Bruyn is immers met verschillende andere projecten bezig die echter veel tijd vragen: “Ik voel gewoon dat er een ondernemer in mij zit, daarom ben ik een zaak uit de grond aan het stampen. Ik zie deze periode als een soort experimentele fase”, klinkt het mysterieus bij Sam De Bruyn in Story. “Maar ik kan er nog niet superveel over vertellen.”

Showbizznieuws 24/7