12 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
12 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Psychologe over Junior Planckaert: “Hij moet naar zichzelf en zijn situatie durven kijken”

Psychologe over Junior Planckaert: “Hij moet naar zichzelf en zijn situatie durven kijken”

Foto: VRT

De veelgevraagde psychologe Sarah Van Pelt laat haar licht schijnen over Junior Planckaert. Ze werkte in het verleden al mee aan diverse televisieprogramma’s als psychologische begeleidster en werd recent gevraagd om mee te doen aan ‘Junior op zoek naar de liefde’. Ze vertelt meer over haar band met Junior in Dag Allemaal.

“Laat me duidelijk zijn: ik ben vooral geen matchmaker. Ik ben niet in dit programma gestapt om het perfecte lief voor Junior te vinden of om hem aan iemand te koppel”, gaat ze van start. “Ik wil vooral dat hij naar zichzelf en zijn situatie durft te kijken”, aldus Sarah.

Ze staat Junior doorheen het programma bij met goede raad. “Als je verder doet zoals je bezig was, dan zal je niet zo gauw een ander resultaat krijgen”, luidt die.

Sarah wil vooral dat Junior het vinden van een nieuwe liefde alle kansen geeft. Hij brak een tijd geleden met zijn eerste grote liefde en dat maakt het moeilijk voor hem om zich opnieuw open te stellen.

Maar Sarah is hoopvol. “Als ik het gevoel had dat hij er maar half voor wilde gaan, had ik nee gezegd. Daarom heb ik op voorhand een lang gesprek met hem gehad”, vertelt de psychologe.

Showbizznieuws 24/7