17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 13 september 2022
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 13 september 2022

Pommelien Thijs begon al heel vroeg: “ouders gaan daar heel hard in mee”

Foto: Peter De Smedt

U zou het misschien niet denken maar Pommelien Thijs, die we kennen van ‘#LikeMe’ zette haar eerste stapjes in de showbizz al op heel jonge leeftijd. Haar zus zat in het Studio100-koor en nam Pommelien een keertje mee. En daar is de zangeres uiteindelijk even blijven hangen.

“Als jong meisje is het megaleuk om Samson & Gert-shows en K3-optredens mee te maken. Maar daarna heb ik ook nog ‘Annie’ gespeeld in de gelijknamige musical, ook heel leuk”, zegt Pommelien enthousiast in Humo.

Pommelien deed alles de voorbije jaren vooral omdat ze het erg leuk vond om te doen en niet bepaald om deuren voor haar te laten opengaan. En gelukkig waren er haar ouders nog altijd om haar te beschermen. Zij grepen in wanneer dat nodig was?

“Ze hebben me soms echt weggehaald bij producties omdat ze zagen dat ik het niet meer graag deed. Als ze vonden dat een project ten koste van mij of mijn zus ging, trokken ze een duidelijke lijn: hier stopt het.”

Ook de sfeer achter de schermen beviel de ouders van Thijs niet. “Je bent nog een kind, maar je wordt al snel behandeld als een volwassene. Sommige ouders gaan daar heel hard in mee, in plaats van de grenzen van hun kind te bewaken.”

Showbizznieuws 24/7