12 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 maart 2023

Pascal Braeckman is bestolen: “Materiaal van 15.000 euro kwijt”

Pascal Braeckman is bestolen: “Materiaal van 15.000 euro kwijt”

Pascal Braeckman
Foto: DPG Media

Overvallen worden in je eigen huis, het is één van de grootste nachtmerries van iedereen waar dan ook ter wereld. Het overkwam klankman Pascal Braeckman. Terwijl hij lag te slapen, werd er ingebroken in zijn huis.

“We waren pas twee dagen thuis en mijn valiezen, met daarin een beetje kleren en vooral veel opnamemateriaal stonden, stonden alweer klaar voor de volgende bestemming. We hadden de volgende middag een vlucht naar Nairobi en ik had alles al klaargezet in de hal”, begint Pascal zijn verhaal in Dag Allemaal.

Toen Pascal ’s nachts wakker werd en naar het toilet liep, zag hij dat al zijn tassen verdwenen waren. “De dieven gingen aan de haal met mijn peperduur opnamemateriaal; microfoons, zenders, kabeltjes,…”

Pascal was al zijn materiaal kwijt, net op het punt wanneer hij het allemaal nodig had. De klankman is de ochtend van het vertrek nog voor 6000 euro nieuw materiaal gaan kopen om toch mee te kunnen gaan met Tom Waes.

“De politie en het labo zijn nog snel langsgekomen om de vaststelling te doen dat mijn tassen uit de hal waren gestolen. En dan was het een race tegen de klok om op tijd in de luchthaven te geraken.”

Showbizznieuws 24/7