18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022

Ozark Henry: “Daar was ik bang voor bij Liefde voor Muziek”

“Ik wou geen vreemde eend in de bijt zijn”

Foto: DPG Media

De Vlaamse artiest Ozark Henry werd gevraagd om mee te doen aan het meest recente seizoen van ‘Liefde voor Muziek’, een aanbod dat hij niet kon afslaan. De ingetogen zanger was aanvankelijk terughoudend om mee te doen. Waarom precies vertelt hij aan Dag Allemaal.

Veel van zijn eigen nummers zijn emotioneel beladen en raken bij mensen een gevoelige snaar. Zelf toonde hij tijdens de opnames geen tranen. “Ik vond het superfijn om met die andere artiesten er een week op uit te zijn, maar tranen heb ik er niet gelaten. Ik had door de droge lucht eerder last van droge ogen”, grapt hij daarover.

Toch was hij in eerste instantie bang voor de reacties van zijn medekandidaten. “Ik had schrik dat ze mij als de vreemde eend in de bijt zouden bekijken. Gelukkig liep dat anders uit en was iedereen heel open en hartelijk. Ik voelde me er dus direct op mijn gemak”, aldus Henry.

Dat hij een goede band heeft met zijn medekandidaten, bevestigt hij graag. “Ja, er zijn in Frankrijk echte vriendschappen ontstaan tussen mij en de overige deelnemers. Die zullen blijven”, zegt een vastberaden Ozark Henry.

Showbizznieuws 24/7