11 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 november 2022
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 november 2022

Oscar and The Wolf ontvangt gouden award voor hit-single ‘Warrior’

Oscar and The Wolf ontvangt gouden award voor hit-single ‘Warrior’

Foto: Bert Verbraak

Net zoals bij Roberto Martinez werden heel wat andere fans ook verliefd op het nummer. Het was een schot in de roos en ‘Warrior’ was direct te horen op een heel wat radio’s. Dit zorgde ervoor dat ‘Warrior’ de meest succesvolle WK single ooit was in België.

Het WK in Qatar staat voor de deur en Oscar and The Wolf gaf de beste aftrap met de gouden award voor zijn single ‘Warrior’. ‘Warrior’ wordt naar voor geschoven als hét WK Anthem voor onze Belgische Rode Duivels. Max Colombie mocht de gouden award ontvangen van bondscoach Roberto Martinez en ook de kapitein van De Rode Duivels Eden Hazard (Real Madrid) en Wout Faes (Leicester).

De single was daarnaast ook van groot belang voor Max Colombie zelf, deze betekende letterlijk een nieuwe start zowel persoonlijk als professioneel: “Het was bedoeld als een hymne over het veroveren van de wereld, maar toen groeide het uit tot iets anders. Soms zijn onze grootste triomfen de momenten waarop we onszelf overwinnen. Deze is voor iedereen die ergens voor vecht.” – Oscar and The Wolf

Het WK 2022 vindt plaats in Qatar en start op 20 november 2022. De Belgische Rode Duivels spelen hun groepswedstrijden op 23 november (Canada), 27 november (Marokko) en 1 december (Kroatië). ‘Warrior’ van Oscar and the Wolf is vandaag uit bij Universal Music.

Showbizznieuws 24/7