17 °C Antwerpen, BE
woensdag 3 mei 2023
17 °C Antwerpen, BE
woensdag 3 mei 2023

Ongerustheid over Bart De Pauw: “hij bevindt zich in niemandsland”

Foto: DPG Media

Jan Verheyen pakt in Dag Allemaal uit met een opvallende boodschap. De regisseur gooit Bart De Pauw een reddingsboei toe en wil opnieuw met hem samenwerken. Moeten we ons zorgen maken over Bart De Pauw?

Bart De Pauw kreeg in november al zijn vonnis te horen voor de correctionele rechtbank. Maar de tv-maker wacht nog steeds op zijn proces tegen de VRT… Waar houdt De Pauw zich momenteel mee bezig?

“Bart is op dit moment vooral de trouwste Netflix-kijker”, vertelt regisseur Jan Verheyen in Dag Allemaal. “Hij wacht het proces af, en bevindt zich in een soort niemandsland.” En dat is moeilijk…

“Voor een creatieve mens als hij is dat uiteraard enorm frustrerend”, voegt Jan Verheyen eraan toe in Dag Allemaal. De regisseur heeft echter ook goed nieuws voor Bart De Pauw…

Zo zou Jan Verheyen het zeker opnieuw overwegen om samen te werken met Bart De Pauw. “Niet meteen op korte termijn, ik ben van plan om volgend jaar een sabbatjaar in te lassen. Maar daarna, als het stof is neergedwarreld, overweeg ik zeker een samenwerking met Bart”, klinkt het bij Jan Verheyen in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7