10 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
10 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Nora Gharib: “Dat was zo beschamend”

Nora Gharib: “Dat was zo beschamend”

Trouwe kijkers van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ hebben ongetwijfeld gezien hoe de zussen van presentatrice Nora Gharib hun zus hebben beetgenomen. Nora die zogezegd moest bungeejumpen voor het goede doel, arriveerde te laat op de afspraak, met als resultaat dat de kraan voor de bungeejump al weg was, en ze moest doen alsof ze zou bungeejumpen. OF dat is toch wat Nora wilde geloven.

“Dat was zo beschamend. Mijn familie lacht me daar nog mee uit. Normaal gezien kun je me niet zo makkelijk te grazen nemen. Maar ik zal het op de vermoeidheid steken, en op het feit dat het zogezegd was om geld te verdienen voor het goede doel. Ik voelde me daar erg schuldig over en dan kun je me alles laten doen”, lacht Nora in Humo.

Gelukkig werd Nora niet boos toen ze moesten toegeven dat ze haar hadden beetgenomen. “Mensen schrikken daarvan. Iedereen noemt me schattig, goedgezind en vrolijk, maar wie mij al boos heeft gezien, weet wel beter. Mijn woede kondigt zich niet aan met groot kabaal, ik word geen allesverslindende furie. Nee, ik ben stil, kil en koel. “

Showbizznieuws 24/7