6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 april 2022
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 april 2022

Niels Destadsbader over cafébezoekjes: “daar heeft mijn vriendin het moeilijk mee”

Foto: VTM

Sinds 10 september heeft Niels Destadsbader een nieuwe plaat uit die de titel ‘Sterker’ meekreeg. Daarop prijkt het nummer ‘Je weet hoe dat gaat’. Het nummer vertelt hoe een man soms ’s avonds laat nog op café gaat met vrienden en pas heel erg laat terug thuiskomt. De man doet een poging om stil te zijn voor zijn partner, maar dat lukt niet altijd. Herkenbaar?

Ook voor Niels Destadsbader is die situatie uit het leven gegrepen. “De dag nadien voel je je wel schuldig en maak je een ontbijtje voor haar klaar. Ik ga wel niet beweren dat met zo’n ‘goedmaakontbijt’ alles vergeten is, maar het helpt me toch al serieus vooruit”, lacht Niels in Story.

Niels zijn vriendin Julie mag zich gelukkig prijzen. Niels komt niet zo vaak dronken naar huis. Al noemt Niels zichzelf wel een plakker. “Als ik in fijn gezelschap vertoef, is de kans groot dat ik de boel mee zal afsluiten.”

Hij heeft voor zijn Sportpaleisconcerten dan ook meteen een goed voornemen klaar. “Tot aan mijn concerten eind november in het Sportpaleis ga ik geen alcohol meer drinken. Ik wil scherp op dat podium staan Daarom sport ik ook terug wat meer.”

Showbizznieuws 24/7