11 °C Antwerpen, BE
zondag 30 april 2023
11 °C Antwerpen, BE
zondag 30 april 2023

Niels Destadsbader: “Ik zal zeker obstakels tegenkomen”

Foto: VRT

Viva Padel in Berlaar is deze zomer the place 2 be. De padelclub van zanger en presentator Niels Destadsbader is pas geopend maar kon al op heel wat belangstelling rekenen. Niet alleen vrienden en familie van Niels zullen deze zomer eens een kijkje willen gaan nemen, we twijfelen er niet aan dat er ook regelmatig fans van Niels zullen te vinden zijn.

“Ze zijn absoluut welkom, maar dan moeten ze wel padellen of een pintje drinken. Ik zal hier regelmatig passeren, maar verwacht mij niet wekelijks. Veel showbizzcollega’s wonen in het Antwerpse en hebben beloofd te komen, dus er zal hier zeker bekend volk lopen. maar ik hoop vooral dat ik mensen kan aanzetten om het spel te spelen”, zegt Niels in Story.

Niels Destadsbader heeft natuurlijk niet op zijn eentje de padelclub opgericht. Hij deed dat samen met enkele vrienden en is zelf maar een kleine investeerder in de club.

“Ik probeer vooral de dingen te doen die ik graag doe en waarin ik geloof. En hopelijk draait dat goed uit. De ene keer wordt het een succes, de andere keer niet. Dat heet ondernemen, want je neemt risico’s en je probeert succesvol te zijn.”

Een padelclub openen, het is toch een risico dat je neemt. Maar gelukkig voor Niels is er nog niet zoveel misgelopen. “Ik ben gelukkig nog niet met mijn hoofd tegen de muur gelopen, maar dat zal wel nog eens gebeuren. Als je zo enthousiast en impulsief bent en authentiek probeert te zijn in je keuzes, kom je zeker obstakels tegen.”

Showbizznieuws 24/7