4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Nathalie Wijnants uit Thuis brak met vriend: ‘Financieel was het moeilijk’

“We waren een sterk duo en konden met gemak nog langer samengebleven zijn”

Foto: VTM

Actrice Nathalie Wijnants ging vijf jaar geleden, na 17 jaar samen te zijn, uit elkaar met haar vriend Jesse. Dat een relatiebreuk na zoveel jaren hard en pijnlijk kan zijn, daar weet ze alles van. Gelukkig heeft ze nog een goede band met haar ex-partner. Daarover vertelt ze meer in Dag Allemaal.

“Als je zo lang samen bent, ben je op elkaar ingespeeld. We waren een sterk duo en konden met gemak nog langer samengebleven zijn, maar het liefdesgevoel was er niet meer. We moesten dus een moeilijke beslissing maken”, zegt ze over haar breuk.

“We hebben er lange tijd over gebabbeld om een weloverwogen keuze te maken. Op een bepaald punt moesten we elkaar wel loslaten. Dat was moeilijk, vooral omdat we samen twee kinderen hebben die toen al tieners waren. We hebben hen alles uitgelegd. Op die leeftijd snapten ze al best veel”, aldus de gewezen ‘Thuis’-actrice.

Het leven loopt niet altijd zoals je zelf zou willen. Dat bevestigt Nathalie. “Uit elkaar gaan was best beangstigend voor ons allebei. Je moet het nieuws brengen aan familie en vrienden, en ook afscheid nemen van mensen. Daarnaast had ik het een tijdje financieel moeilijk om alleen rond te komen. Daarom ben ik gaan lesgeven, want wat ik in het theater verdiende was niet voldoende om de lening voor mijn nieuwe woning af te betalen”, zegt ze daarover.

Showbizznieuws 24/7