8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Nathalie Wijnants na ontslag bij Thuis: “Daar word ik ongelukkig van”

Bij ‘Thuis’ was ze zeker van een maandelijks loon op haar rekening.

Foto: VTM

Het is inmiddels 15 jaar geleden dat actrice Nathalie Wijnants nog te zien was in de populaire VRT-soap ‘Thuis’. Ze werd destijds uit de reeks geschreven en richtte zich daarna volop op theaterproducties. Omdat ze na de breuk met haar vriend op financieel vlak niet rond kwam met haar theateractiviteiten, ging ze lesgeven. Ze gaf daarover een openhartig interview aan Dag Allemaal.

“Ja, het klopt dat het zonder partner financieel allemaal wat moeilijker werd.”, zegt ze. Bij ‘Thuis’ was ze immers zeker van een maandelijks loon op haar rekening. “Elk ontslag doet pijn, maar je moet het positief bekijken. Ik dacht toen: ‘Misschien komen er wel mooiere dingen op mijn pad’. Nu zie ik het eerder als een keerpunt in mijn leven”, laat ze zich daarover ontvallen.

“Ik ben tot de vaststelling gekomen dat ik het meeste voldoening put uit randprojecten en dat het niet zozeer de tv-rollen zijn die me gelukkig maken.”

Ze heeft het niet zo met constant te moeten presteren en te moeten vechten voor een rol. “Als ik constant zou moeten hengelen naar jobs, zou ik daar alleen maar ongelukkig van worden”, aldus Nathalie.

Showbizznieuws 24/7