24 °C Antwerpen, BE
maandag 4 juli 2022
24 °C Antwerpen, BE
maandag 4 juli 2022

Nathalie Meskens: “Ze loopt het liefst in haar blootje”

Foto: VTM

Juli komt steeds dichter en dichter en dat wil zeggen dat voor velen ook de vakantie dichter en dichter komt. Voor wie juli niet per se vakantie betekent is voor Nathalie Meskens. Zij gaat in het jaar regelmatig met haar gezin naar Ibiza, waar ze volledig tot rust komt.

“Wij voelen ons super in Ibiza. Dat zit hem in het mooie weer, in de kleur van het water, in al het lekkere eten, enzovoort. Ik probeer hier helemaal te ontspannen, maar dat gaat niet meer zo makkelijk als vroeger. Door de vermoeidheid, we zitten in een soort overlevingsmodus, gaat alles wat trager. Ook dat ontspannen”, vertelt Nathalie in Nina.

Toen Nathalie nog geen mama was van Lima en Loé, was vakantie vooral me-time voor haarzelf of qualitytime met haar partner. Maar sinds de komst van haar 2 kindjes is het begrip ‘vakantie’ heel erg veranderd.

“Het is compleet anders, maar het is zalig. Lima loopt het liefst van al heel de dag in haar blootje rond. Loé is volop aan het kruipen en leert rechtop staan. Die hebben er echt iets aan om gewoon op het strand, in de branding van de zee, te spelen. Heerlijk om te zien.”

Maar ondanks de vele fijne momenten, hangt er voor Nathalie toch nog een ‘maar’ aan vast. “Je ligt natuurlijk niet meer op een handdoek op je gat, hè. Dat is voorbij. Je moet hen heel de tijd in het oog hebben. Iemand zei me gisteren: ‘Amai, jij ziet er zo goed uit, zo negen maanden na de bevalling. Sporten? Ik heb nog niet één squat of sit-up gedaan. Die kinderen houden mij in shape”, lacht Nathalie.

Showbizznieuws 24/7