18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022

Natalia: “Je komt daar amper Belgen tegen”

Foto: VTM

Het wordt een drukke zomer voor zangeres Natalia. Ze heeft haar handen vol met haar twee kinderen Bobbi-Loua en Apollo en daar bovenop komen er nog eens een aantal optredens. Gelukkig heeft Natalia nog wat ruimte vrijgelaten in haar agenda om voldoende tijd te hebben voor haar gezinnetje.

Voor ze aan een drukke zomer begon is Natalia eerst nog even op vakantie geweest samen met haar vriend Frederik en ook de allerkleinsten waren erbij. Ze trokken naar Barbados. Een plek waar Natalia helemaal tot rust kan komen.

“Het is dan ook een eiland met heel veel goede energie. Het zonnetje schijnt er bijna altijd en het is er lekker warm. Je kunt er heel het jaar door surfen en er is weinig criminaliteit. De mensen zijn er vriendelijk en je komt er amper Belgen tegen”, lacht de zangeres in Story.

Maar Barbados is niet alleen goed om te ontspannen, het is ook een ideale plaats om er wat showoutfits te kopen. Iets wat Natalia goed kan gebruiken.

“Maar dat is niet spectaculair hoor. Het zijn geen carnavaloutfits met pluimen of zo. Ik moet ook nog kijken hoe ik het juist ga dragen, want ik zit nog met een beha-probleem. Als je borstvoeding geeft, draag je een speciale beha die je snel kunt afdoen en die niet duwt op je melkklieren. Maar die exemplaren zijn nu niet bepaald de mooiste om mee op een podium te staan.”

Showbizznieuws 24/7