14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Mooi gebaar van Christoff: “ik wil hen financieel steunen”

“Vlamingen zijn iets meer gereserveerd op het podium.”

Foto: VTM

Christoff is een zanger met een hart van goud. Zijn goedaardige karakter valt steeds op in de interviews en tv-optredens die hij geeft. Onlangs toonde hij dat opnieuw. Dat vertelt hij in Dag Allemaal.

Als je Christoff boekt voor een optreden, weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Hij geeft steeds alles op het podium en doet dat het liefst van al met een liveband achter zich. Die moet natuurlijk op hetzelfde niveau spelen als Christoff.

“Ik hou van live te spelen en daar hoort natuurlijk een band bij. Ik verdien meer aan live on tape-optredens, maar een liveband is zoveel leuker”, vertelt hij daarover.

Onlangs kwam het Christoff ter ore dat de muzikanten van André Hazes voorlopig zonder werk zaten. De Nederlandse zanger heeft al even een burn-out en daar leed zijn band mee onder.

“Ik heb drie muzikanten uit de band van André Hazes overgenomen, vooral om hen financieel te steunen nu ze niks om handen hebben”, legt hij uit. “En die Nederlanders tillen ons naar een next level. Vlamingen zijn iets meer gereserveerd op het podium.”

Showbizznieuws 24/7