7 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024

Mike Verdrengh over zijn wankele gezondheid: “dan zak ik als een pudding in elkaar”

Mike Verdrengh
Foto: DPG Media

Mike Verdrengh vierde onlangs zijn 75te verjaardag en de grondlegger van VTM sukkelt al een tijdje met de gezondheid. “Ik sukkel met mijn suiker en mijn gewicht, ik had dat beter wat in de gaten gehouden”, vertelt Mike Verdrengh in Dag Allemaal.

“Maar ik ben mij bewust van mijn zonden en zal dat kruis met waardigheid dragen”, probeert de founding father van VTM met een kwinkslag de moed erin te houden. Als je ziet wat er tegenwoordig in de wereld gebeurt, vallen zijn klachten nog mee, beseft Verdrengh.

“Zo slecht gaat het niet met mij, ik heb gelukkig een goeie dokter die mij rechthoudt. Maar de dag dat ze mijn pillen afpakken, zak ik als een pudding in elkaar. Cholesterolremmers, pillen voor mijn bloeddruk, mijn suiker…”

Maar Mike Verdrengh beseft als geen ander dat het leven niet oneindig is. “Op mijn kantoor heb ik een hele resem rouwkaartjes staan, de plank wordt stilaan te klein. Telkens als ik die zie,  word ik aan onze sterfelijkheid herinnerd”, aldus Mike Verdrengh in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7