12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 20 september 2022
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 20 september 2022

Metejoor: “Ik zou een samenwerking zeker zien zitten”

Metejoor: “Ik zou een samenwerking zeker zien zitten”

Foto: VRT

Duncan Laurence en Metejoor zijn de twee nieuwe coaches bij ‘The Voice Kids’. In het programma zijn ze vooral concurrentie, maar wanneer de camera’s niet draaien zijn ze vooral artiesten en collega’s onder elkaar. Vooral Metejoor was onder de indruk dat hij zo’n ervaren rotten als mede-coaches had.

“Ik was onder de indruk van Duncan Laurence. Maar het klikt tussen ons. We hebben eens samen gezongen in de gang en onze stemmen blenden mooi. Jammer genoeg zingt hij in het Engels. Maar mocht hij ooit in het Nederlands willen zingen, klop ik meteen aan zijn deur om samen een nummer te schrijven”, lacht Metejoor in Dag Allemaal.

Metejoor moet niet onderdoen qua succes, want in Vlaanderen kent zijn populariteit ongekende hoogtes. Zo had hij het best verkochte album en best verkochte single in één week tijd. “Ik kreeg toen van de platenbaas te horen dat we geschiedenis aan het schrijven waren. Ik was intens gelukkig. Maar ik voel het nu al: de lat ligt steeds hoger. Maar het belangrijkste is dat veel mensen mijn nummers kunnen meezingen en naar mijn optredens komen.”

Showbizznieuws 24/7