12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 17 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 17 maart 2023

Metejoor: “Ik ben te bang als ik ze moet afwijzen”

Metejoor: “Ik ben te bang als ik ze moet afwijzen”

Foto: VRT

Joris Van Rossem, alias Metejoor is zonder twijfel één van de grootste stresskonijnen in de Vlaamse showbizz. Jarenlang durfde hij niet op een podium te staan en zette hij zijn muzikale talent allesbehalve in de schijnwerpers. Zijn zus trok hem uiteindelijk over de streep en nu is hij één van de meest populaire artiesten van Vlaanderen.

Als coach in ‘The Voice Kids’ gaat Joris samen met K3, Laura Tesoro en Duncan Laurence op zoek naar nieuw jong talent. En dat vindt Metejoor niet altijd even gemakkelijk. “Ik ben denk ik nog wat te empathisch. Ik ben altijd bang dat die kinderen zich voor de rest van hun leven zullen slecht voelen als ik me niet voor hen omdraai”, zucht Joris in Dag Allemaal.

Maar gelukkig voor Joris kunnen de jongeren de dag van vandaag beter relativeren. “Ze zijn teleurgesteld, maar een dag later hebben ze het al een plaats kunnen geven. En dat is ene opluchting. Ik wil trouwens dat iedereen zich oké voelt in mijn team. Ik heb al gemerkt dat ze dan veel meer hun grenzen durven opzoeken.”

Showbizznieuws 24/7