2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Metejoor: Dat probeer ik hen te leren”

Metejoor: Dat probeer ik hen te leren”

Foto: VTM

Net zoals ‘Liefde Voor Muziek’ is ook ‘The Voice Kids’ terug van start gegaan. Gevestigde waarden als K3 en Laura Tesoro nemen terug plaats op de rode stoelen en krijgen dit seizoen versterking van nieuwelingen Duncan Laurence en Metejoor. En die laatste was erg onder de indruk van zijn medecoaches.

“Ik was voordien behoorlijk zenuwachtig. Je zit immers plots in een stoel waar ook je idolen hebben gezeten zoals Bart Peeters, Koen Wauters en Natalia. Die rode knop is iconisch. En dan mag je daar zelf op duwen en vallen alle puzzelstukjes in elkaar”, vertelt Metejoor in Dag Allemaal.

Ondanks dat hij nog niet zoveel ervaring heeft als zijn medecoaches is Joris ervan overtuigd dat hij een meerwaarde kan zijn. “Ik wil dat iedereen zich oké voelt in mijn team. Dan durven de kandidaten meer hun grenzen opzoeken. Ook handig: ik heb het parcours zelf nog niet zo lang geleden doorgeworsteld. Ik was een bange wezel. Maar ik heb geleerd complimenten te omarmen. Elke noot niet juist zingen, dat is niet erg. Fouten maken mag, en dat probeer ik hen te leren.”

Showbizznieuws 24/7