12 °C Antwerpen, BE
zondag 25 september 2022
12 °C Antwerpen, BE
zondag 25 september 2022

Maxime De Winne uit Familie: “Je kan afgaan als een gieter”

Foto: DPG Media

In juni kan je in het Fakkeltheater te Antwerpen gaan kijken naar ‘Dial M for Murder’. Een nieuw theaterstuk van theatergezelschap Loge 10. In de hoofdrollen zien we onder andere Erik Goris, Andrea Croonenberghs, Marc Stroobants en ook Maxime De Winne.

Die laatste combineert het acteren in het theater samen met zijn acteerwerk bij ‘Familie’. En dat is soms een pittige combinatie.

“Werkelijk alles kan worden verteld en gespeeld in het theater. Het is de verbeelding in het theater die magisch is? Je bent goed bezig als je het publiek weet te raken. Dat voel je, dat laat je schitteren in het moment, in het hier en het nu”, klinkt het in Tv Familie.

Maxime houdt er enorm van om op de theaterplanken te staan. De interactie met het publiek vindt hij geweldig. “Maar ook gevaarlijk. Je kan afgaan als een gieter. De spanning is te vergelijken met een bungeejump. Kicken of te pletter storten. Gelukkig ben ik altijd heel goed voorbereid.”

Wie graag naar ‘Dial M for Murder’ wil gaan kijken en Maxime wil bewonderen in dit nieuwe theaterstuk van Loge10 kan terecht op www.fakkeltheater.be

Showbizznieuws 24/7