4 °C Antwerpen, BE
woensdag 7 april 2021
4 °C Antwerpen, BE
woensdag 7 april 2021

Marthe over de nieuwe K3: “een jongen in onze groep, ik zie het nog niet”

Foto: Photo News

Meer dan 22.000 kandidaten schreven zich in om een plekje te bemachtigen naast Hanne en Marthe in K3 nadat Klaasje Meijer in februari van dit jaar haar afscheid aankondigde. Ook al kijken Hanne en Marthe met een open blik naar de opvolging van Klaasje, een jongen in de groep zien ze niet meteen gebeuren.

“We gaan de zoektocht van heel dichtbij meemaken”, vertelt Hanne in Dag Allemaal, “het belangrijkste is dat we iemand vinden die bij Marthe en mij past. Ik ga ervan uit dat de perfecte persoon om Klaasje te vervangen er tussenzit. Maar als het een heterojongen wordt, zal een knuffel aan het einde van een videoclip misschien wel wat vreemd voelen”, lacht Hanne.

Ook Marthe ziet niet meteen een jongen de groep vervoegen. “Ik kan me er eerlijk gezegd nog niets bij voorstellen”, laat ze weten. “Mocht onze nieuwe collega een jongen zijn, dan sta ik daar zeker voor open. Al zal er dan veel bij komen kijken om het verschil met drie meisjes op te vangen”, aldus de jongste van de drie in het weekblad.

  • Tags:
Showbizznieuws 24/7