Marina Wally onthult: ‘Grafsteen van vader Eddy Wally geplunderd!’

ByLisa Paulussen

28 september 2023
Foto: Showbizznieuws247

De herinnering aan Eddy Wally, de charmezanger die bij een hele generatie geliefd was, is bitterzoet voor zijn dochter Marina Wally. 

Ze onthulde onlangs in Dag Allemaal dat het grafmonument van haar beroemde vader schandalig werd leeggeroofd. “Wie dat heeft gedaan, zullen we waarschijnlijk nooit weten,” vertelde een bedroefde Marina in Dag Allemaal. Hoewel het graf inmiddels weer is versierd en alle ornamenten stevig zijn vastgeplakt, blijft de pijn en het mysterie rondom deze hartverscheurende daad hangen. 

Een pijnlijke herinnering dat beroemdheid ook zijn schaduwzijden heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.