22 °C Antwerpen, BE
zondag 11 september 2022
22 °C Antwerpen, BE
zondag 11 september 2022

Marie Verhulst eerlijk: “ik was een ramp”

Marie Verhulst
Foto: Photo News

Marie Verhulst is al meer dan een jaar het baasje van Samson. Toch heeft ook zij het nog steeds moeilijk met de wijziging.  “Ik noem onszelf vaak nog ‘Samson en Gert’ in plaats van ‘Samson en Marie’.”, vertelt het ‘Studio 100′-gezicht in Marathonradio op ‘MNM’.

“Soms zeg ik zelf nog: ‘morgen gaan wij met Samson en Gert op stap’ en dan komt het besef dat ik Gert ben”, aldus Marie. Ook voor Samson is het een hele aanpassing. “Er wordt in de liedjes vaak over Gert gezongen, maar dat kan nu niet meer. Samson zingt al dertig jaar de originele versie, waardoor hij soms wel een spiekbriefje nodig heeft.”

Marie vertelt ook over haar studententijd. Zelf was ze niet de meest voorbeeldige leerlinge. “Ik was een ramp. Ik zat op internaat en bracht veel van mijn dagen door op de kamer van een vriendin die luidop studeerde. Dan luisterde ik mee wat zij vertelde en zo wist ik ook wat we moesten kennen.” Gelukkig liep het een stuk vlotter om de nummers van ‘Samson en Marie’ vanbuiten te leren. “Omdat ik altijd al fan was, kende ik de liedjes voor ik eraan begon. 

Showbizznieuws 24/7