4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Margriet Hermans: ”knuffelen met verschillende mannen, ik genoot daarvan”

Margriet Hermans
Foto: Photo News

Margriet Hermans was vorige week te zien in ”Kat zonder grenzen” op Play4. Daarin had ze het over de vrije liefde en hoe zij die in haar jonge jaren beleefde. ”Knuffelen met verschillende mannen en lekker tussen de lakens kruipen op een vrij momentje, ik genoot daarvan”, neemt Margriet geen blad voor de mond.

Ze zag er geen graten in om met een andere in bed te duiken wanneer ze een relatie had, al ligt die wilde periode nu wel achter haar. “Swingen? Nee, ik heb al werk genoeg met mijn echtgenoot en mezelf. Aan een derde moet je misschien nog alles uitleggen.”, lacht Margriet. Vandaag is ze een gelukkig mens. ”Mijn echtgenoot en ik hebben veel aan elkaar. Onze relatie is volmaakt”. Heerlijk eerlijk, die Margriet.

Showbizznieuws 24/7