2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Margriet Hermans: “ik voelde me plots tien jaar jonger”

Margriet Hermans: “ik voelde me plots tien jaar jonger”

Foto: DPG Media

We zoeken een vrouw met een aanstekelijke bulderlach, een goedlachse persoonlijkheid en een zoetgevooisde stem die mag gehoord worden. U raadt het al, we hebben het hier natuurlijk over Margriet Hermans. Ze verdween een tijdje van het showtoneel en even leek het erop dat dat zo ging blijven. Tot ze vorig jaar telefoon kreeg van het productieteam achter ‘Liefde voor Muziek’ met de vraag of ze wou deelnemen aan het nieuwe seizoen. Lang hoefde ze niet na te denken, ze stemde vrijwel onmiddellijk in.

Tijdens de opnames van het programma voelde ze zich plots tien jaar jonger. “Je bent omringd door al dat jeugdig talent en enthousiasme, ik voelde me er zeker op mijn plaats”, vertelt Margriet in TV Familie. “Al zullen veel mensen ook gedacht hebben, wat doet Margriet Hermans daar in godsnaam bij?”, grapt ze.

Haar collega-artiesten waren tijdens de opnames erg onder de indruk van Margriets’ stem. “Bij sommigen heb ik toch wat losgemaakt, ja. Het is erg leuk om te horen dat ik veel van mijn collega’s heb verrast met mijn stemgeluid. Tussen zo’n bende jong geweld voel je je ook onmiddellijk tien jaar jonger. En dat terwijl ik eigenlijk al 35 jaar op de planken sta.”

Showbizznieuws 24/7