11 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 april 2022
11 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 april 2022

Margriet Hermans bezorgd over dochter: “haar mentale gezondheid kan beter”

Foto: VIER

Margriet Hermans lijkt keer op keer één en al vrolijkheid. Maar de zangeres heeft ook heel wat tegenslagen gekend in haar leven. Haar grootste verdriet is de ontdekking van suikerziekte bij Celien Deloof, haar dochter.

“Ik kende dat niet en wist niet hoe ik daarmee moest omgaan. Het ziekenhuis heeft me wel enorm goed begeleid. Ik moest leren testen en insuline inspuiten. Vroeger wilde ik verpleegster worden, maar ik ben bang van naalden. En plots moest ik mijn eigen dochter inspuiten…”, getuigd Hermans in Story.

Daarbovenop kwam ook nog eens dat Celien een herseninfarct kreeg en dat ze een beetje depressief was. “Ze voelde zich onzeker over haar gewicht. Jonge mensen worden steeds meer beïnvloed door anderen. En ze heeft nooit tijd gehad om aan haar mentale problemen te werken omdat ze telkens fysische klachten kreeg.”

Ondertussen voelt Celien zich beter in haar vel en heeft ze veel te danken aan een therapeut en haar huisdokter. “Als je haar tegenkomt, zul je niks merken. Ze is altijd heel vrolijk en barst van het talent.”

Showbizznieuws 24/7