-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023
-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023

Loïc Van Impe: ‘heb mijn vader tot mijn 12 nooit gezien’

Loïc Van Impe: ‘heb mijn vader tot mijn 12 nooit gezien’

DPG Media

Zaterdag was Loïc Van Impe te gast in ‘Speeltijd’ op Joe. Tijdens het programma van Ann Van Elsen vertelde de tv-kok over zijn jeugd en zijn grote gemis: “Ik heb mijn vader tot mijn 12 nooit gezien Hij was vatbaar voor verslavingen”.

“Ik heb mijn vader tot mijn 12 nooit gezien.  Mijn papa was een heel succesvolle chef op zijn niveau in de Brusselse brasserie scene, maar heel vatbaar voor verslavingen: drank, gokverslavingen en helaas al zijn geld opgesoupeerd aan van die onnozele zaken.  Ik denk dat dat het fundament is waarom mijn moeder mij wou behoeden voor die sector.  Ze heeft echt een vechtscheiding gehad ik mocht hem niet zien.  Maar dan word je  10, 11 jaar en wou ik hem toch zien.  Uiteindelijk is hij er nooit uitgekomen, een tragisch verhaal van iemand met kei veel potentieel maar die het er niet heeft uitgehaald. Ik heb daar de drive ontwikkeld van zo wil ik niet zijn”, vertelde Loïc op de radio.

Showbizznieuws 24/7