8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 8 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 8 december 2023

Liliane Saint-Pierre: “Niet de ideale manier om iemand te leren kennen”

Liliane Saint-Pierre: “Niet de ideale manier om iemand te leren kennen”

Foto: DPG Media

Ze zochten troost bij elkaar

Wat veel mensen misschien niet weten is dat Liliane Saint-Pierre ooit nog samen geweest is met Marc, de man van Ann Christy. De twee begonnen een relatie na de dood van de zangeres en Marc was Lilianes grote liefde.

“Na een optreden zocht Marc me op in mijn loge. Hij had verdriet om Ann en ik worstelde met mijn scheiding, niet de meest ideale manier om iemand te leren kennen. Ik had dan ook niks in de gaten, maar mijn vriendin Monique schatte de situatie goed in. ‘Da’s een schorpioen, die laat je nooit meer los. En zie, we zijn 25 jaar heel gelukkig geweest”, zegt Liliane in Dag Allemaal.

Marc en Liliane gingen samenwonen, samen met Benjamin, de zoon van Ann Christy. Normaal moest Philip, de zoon van Liliane ook bij hen intrekken, maar op de dag van verhuis was hij onvindbaar.

“Hij wou zijn vrienden niet kwijt en koos ervoor om bij zijn vader in Aalst te blijven. Ik vond dat verschrikkelijk. Ik kroop in mijn bed en heb er de rest van de dag liggen wenen.”

Philip liet uiteindelijk achteraf weten dat hij helemaal niet wou kiezen tussen zijn vader en moeder, en dat deed Liliane wel deugd. Ze liet de situatie zoals het was en is daar de dag van vandaag nog altijd blij om. “Ik heb een uitstekende relatie met mijn zoon en vier kleinkinderen, het is goed zo.”

Showbizznieuws 24/7