8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Liliane Saint-Pierre: “Dat heeft mij gered”

Liliane Saint-Pierre: “Dat heeft mij gered”

Foto: DPG Media

Ze viel in een zwart gat

Je grote liefde moeten afgeven, het is één van de ergste dingen die je kan overkomen. Liliane verloor haar man Marc twaalf jaar geleden. Niet zijn prostaatkanker werd hem fataal, maar wel een medische fout.

“Het noodlot sloeg toe toen ik in Antwerpen optrad. Marc viel er van de trap en crepeerde van de pijn door een ingedrukte wervel. Hij slikte dagenlang alsmaar meer pijnstillers tot ik hem naar een ziekenhuis kreeg. Zijn nieren blokkeerden en de infusen die ze hem gaven waren fataal, want Marc had ook een lekkende hartklep”, vertelt Liliane in Dag Allemaal.

De dood van Marc kwam als een donderslag bij heldere hemel. Liliane viel in een zwart gat en klampte zich vast aan haar moeder die veel zorg nodig had.

“Dag en nacht stond ik voor haar klaar, ik had een doel in het leven en dat heeft me gered. Vorig jaar is ze gestorven, nu blijft er alleen de muziek. Door Marc ben ik een sterkere vrouw geworden. Hij heeft veel in mij losgemaakt, ook op seksueel gebied. Want al zong ik ‘Ik wil alles met je doen’, ik was voor ik hem kende heel geremd”, geeft ze toe.

Door Marc leerde Liliane wat echte passie is. “Ik ben nu 12 jaar single en attributen heb ik niet nodig. Het zit hier in mijn hoofd, en in mijn lijf.”

Showbizznieuws 24/7