11 °C Antwerpen, BE
zondag 25 september 2022
11 °C Antwerpen, BE
zondag 25 september 2022

“Lesley-Ann Poppe: “mijn gezin komt op de eerste plaats”

Foto: Joel Hoylaerts / Photo News)

Het gaat hard voor Lesley-Ann Poppe. In september opent in Rotterdam haar eerste internationale beautyschool. Zij en Kevin zijn nu druk bezig om alles in orde te krijgen. Dat vergt veel tijd, maar voorlopig krijgt Lesley-Ann het nog gepland.

“Ik ben daar doorheen de jaren in gegroeid”, vertelt Poppe in TV-Familie. Als bazin van de scholen heb ik geleerd om de controle uit handen te geven. Want het is zo: mijn gezin komt op de eerste plaats. Ik ben heel graag mama. Alles hangt af van een goeie planning én het geweldige team waarop Kevin en ik kunnen terugvallen. Er komt zoveel bij kijken.”

 En het gaat als een trein. De eerste cursussen zijn al volzet, volgens Poppe. “Het is echt zot. Onze eerste cursussen zijn zelfs al volzet. Kevin, ons team en ik zijn in de wolken,” aldus Lesley-Ann Poppe in TV-Familie

Showbizznieuws 24/7