14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Lennart uit De Mol: “dát hadden ze mij niet mogen zeggen”

Foto: Play4

Lennart Driesen zal niet meteen een belletje doen rinkelen in Vlaanderen. Maar Lennart van de Mol? Ja, natuurlijk! Zelfs voor de makers van De Mol was het niet altijd eenvoudig hun mol in toom te houden.

“Op een bepaald moment zeiden ze dat ik af en toe met de camera mocht spelen, en dát hadden ze niet moeten doen”, lacht Lennart in Humo. “Ik denk dat ik makkelijk tweehonderd keer onnozel heb gedaan.”

“Ik genoot er ook van om een brutale mol te zijn. Het was de bedoeling dat ik bij de puzzelopdracht drie à vier stukjes zou wegmoffelen, maar ik vond dat zó plezant dat ik er zeker vijftien heb achtergehouden.”

“Dat is dan de 12-jarige deugniet in mij die tevoorschijn komt. Die moet niet van zo heel diep komen”, vertelt Lennart met een vette knipoog. Al durfde hij het nog bonter maken…

“Ik heb óók met de voeten van de makers gerammeld. Ik zat bijvoorbeeld eens bij de andere kandidaten toen ze me kwamen halen: ‘ Lennart, ben je klaar voor je dagboekmoment?’ En dan zei ik losweg, met een dikke knipoog: ‘Ha ja, gulle moet mij nog briefen voor morgen, zeker?’ Daar werden ze zo ongemakkelijk van: ‘ Lennart, wat zegt gij nu?’ Geweldig!” blikt Lennart in Humo terug op zijn avontuur in De Mol.

Showbizznieuws 24/7