7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Leki getuigt over seksueel misbruik: “toen ben ik volledig gecrasht”

Foto: VTM

In Antwerpen kan je momenteel naar ‘The Bodyguard’ gaan kijken. Daarin spelen April Darby, David Cantens en ook zangeres Leki een grote rol. Voor Leki is het weer een hele aanpassing nadat ze eventjes op de achtergrond was verdwenen. Maar ze is er helemaal klaar voor, weet Dag Allemaal te melden.

Het is pas sinds kort dat Leki zich weer goed in haar vel voelt. De zangeres worstelde met een burn-out en raasde aan een te hoge snelheid door het leven. Dat zorgde ervoor dat ze crashte en dat het eventjes over en uit was voor Leki.

Enkele onopgeloste pijnen lagen aan de basis van de burn-out van de zangeres. Zo had ze haar seksueel misbruik in haar jeugd nog steeds niet verteerd en heeft ze de neiging om dingen op te kroppen.

Maar Leki wilde er weer bovenop komen en begon met het volgen van een EMDR-therapie. Het was een lang proces, maar Leki wist uit het diepe dal te klimmen en is klaar voor een nieuwe start in haar carrière. En dat doet ze op de planken in de dinnershow van ‘The Bodyguard’.

Showbizznieuws 24/7